Persoonlijk

Ervaring gevierd!

Ik zit 21 jaar in het vak! Ik heb geen personeel om het mee te vieren. Ik heb daarentegen door de jaren heen een heel fijn netwerk opgebouwd van collega-adviseurs, projectleiders en teamleden/docenten. Allen op de één of andere manier begaan met pedagogische en onderwijskundige vraagstukken.

Zoals ik rond mijn 20e levensjaar een eigen plekje vond in de echte wereld en het ouderlijk huis verliet, zo betrek ik met mijn adviespraktijk na 21 jaar een plek in de virtuele wereld. Bij deze een grote dankbetuiging aan alle mensen die hebben bijgedragen aan de ‘(op)voeding’ van mijn adviespraktijk. Wat heb ik veel van jullie geleerd (en nog steeds)!

Ik hoop nog vele jaren met kinderlijk enthousiasme, moederlijk geduld en waar nodig vaderlijke strengheid bestaande en nieuwe klanten te ondersteunen in de enerverende wereld van de lerende mens. Vanaf nu zal ik via deze weg met enige regelmaat mijn werk- en leerervaringen delen.

Bij deze een virtuele toast op de fijne samenwerking:  PROOST!!!

Hartelijke groet,

Annet Scholten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s