Uit de praktijk

Van wetenschap naar leermiddel

Wat moet je weten om succesvol te zijn in de biologische aardappelteelt? Praktijkmensen weten waar het op vast loopt in het dagelijks werk. Wetenschappers kunnen verklaren welke processen er aan ten grondslag liggen en hoe je e.e.a. kunt manipuleren. Mooi, maar hoe sla je de brug tussen wetenschappelijke kennis en een bruikbaar leermiddel voor MBO-leerlingen?

In samenwerking met het Ontwikkelcentrum en de Wageningen Universiteit worden vier kennisarrangementen ontwikkeld voor MBO-leerlingen. Ik begeleid de ontwikkelaars namens het Ontwikkelcentrum bij de afbakening van de inhoud en het scherp krijgen van de leerdoelen. Binnenkort meer!

Meer weten?

Contact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s