drs. Annet Scholten (1969).

profielfoto 300px

Ik studeerde Toegepaste onderwijskunde aan Universiteit Twente. Sinds 1992 ondersteun ik vanuit mijn eigen adviespraktijk bedrijven, instellingen en scholen bij het implementeren van onderwijsinnovaties, het ontwikkelen van opleidingstrajecten en het ontwerpen van leermiddelen.

In diverse projecten heb ik bijgedragen aan het vormgeven van onderwijsideeën. Ik heb ervaring binnen alle opleidingsniveaus, van ZML-onderwijs, primair onderwijs, VMBO, MBO tot HBO en in het bedrijfsleven. In alle gevallen werk ik vanuit een grote belangstelling voor de vraag: ‘Wat maakt dat mensen (jong en oud) willen leren en zich ontwikkelen?’ En hoe kun je dat leren dan het best faciliteren? Welke rol vervult de docent daarin? Hoe zorg je voor een zinvolle inzet van ICT en moderne media?

Naast onderwijskundig adviseur ben ik zelf ook nog steeds ‘student’: zowel in een formele setting als via voortdurende zelfstudie en onderzoek naar het thema ‘Leren en ontwikkelen’.

En als moeder van twee tieners èn echtgenote van een onderwijsdirecteur zie en hoor ik dagelijks de andere kant van de onderwijspraktijk!

LinkedIn-profiel van Annet Scholten weergevenProfiel van Annet Scholten weergeven